Noin Unelma

Miksi olemme erilaiset

Viime vuosina olemme ratkaisseet liiketoimintaongelmia noin 1k - 5k asiakkaista 120 maassa tarjoamalla huippuluokan ohjelmistoratkaisuja. Olemme runoilijoita, kirjoittajia, haaveilijoita, luovaa ajattelijoita, suunnittelijoita, teknologioita ja markkinoijia, jotka ovat syvä intohimomme ammattiinsa ja terävää käsitystä yksityiskohdista. Palveluksessa työskentelee noin 11-50 henkilöä organisaatiossa, jotka työskentelevät eri puolilla Eurooppaa (Suomessa), Aasiassa (Nepalissa) ja Amerikassa (Chicagossa).              Olemme rakentaneet useita projekteja, ohjelmistoratkaisuja ja palveluita erilaisiin luokkiin kuten korkeakouluihin, terveydenhuoltoon, tekoälyyn ja pilvipalveluihin, jotka ovat suoraan tai epäsuorasti auttaneet suuryritystä ohjelmistokehitysteollisuudessa. Emme ole vain ohjelmistokehitysyhtiö, olemme kaikki haaveilijoita. Olemme liiketoiminnassa, jossa unelmiesi muotoilu toteutuu.

Meidän ainoa ja ainoa tehtävämme on valtuuttaa ihmisiä.

Miksi valita meidät

Valitse meille, jos haluat rakentaa suhdetta kanssamme. Valitse meille, jos uskot status-quo: n muuttamiseen. Valitse meille, jos uskot, että voimme tehostaa ihmisiä teknologian avulla. Valitse meille, jos uskot inhimillisten ihmisten voimaan yhdistelemällä pisteitä ja tarjoamalla # 1 maailmanluokan tuotteita ja palveluita alustan kautta. Valitse meille, jos haluat työskennellä yhdessä pitkällä aikavälillä, jossa arvostamme panoksesi alusta loppuun ja sen jälkeen.

Mitä saat

Saat kokemuksemme ja asiantuntemuksemme 100% maksutta ilman, että meiltä veloittavalle hankkeelle veloitetaan konsultointimaksua. Saat tyydytystä tekemästä yhteistyötä kanssamme. Me toimitamme. Teemme ja kasvatamme yhdessä teidän kanssanne tässä molemminpuolisessa kumppanuudessa.

Meet the Energy

Olemme joukko millennialeja. Jotkut ihmiset haluavat soittaa meille hippejä. Jotkut kutsuvat meitä erittäin energiseksi ja kasvavaksi organisaatioksi ohjelmistokehitystilaan. Meillä on innoissaan nopeasti, ja joskus sinä meistä punoittaa. Me muutamme maailmaa yksinkertaisesti valtuuttaaksemme sinut - antamalla ja vastaamalla tarpeitasi perustuviin tarpeisiisi.

Tiimimme

Santosh Kalwar

Founder, CEO

Santosh Kalwar is Doctor of Science in Technology (Human-computer Interaction) - Computer Scientist - Entrepreneur - Software/Web Developer - Writer/Author - Poet - and a simple human being.

Laxmi Kalwar

COO

Laxmi is chief operating officer where she brings wide-range of marketing, sales and strategic policies to the team.

Bikash Subba

VP of engineering

Bikash is our VP of engineering where he takes care of our Research and Development and brings technical expertise in the team.

Amit Kalwar

Marketing Supervisor/Developer

Amit Gupta is our office assistant and takes care of office issues. He is also a developer and programmer.

Barsha Gupta

Office Assistant & Developer

Barsha Gupta Ji is our office assistant and takes care of office issues. He is also a developer and programmer. He has a lot of responsibility. She talks to our junior and senior developer teams. She handles all office related tasks. He is involved with Unelma.

Lamin Theeng

Trainee

Lamin is our Trainee Assistant. She is our social media manager.

Aadarsha Dhakal

Intern

Aadarsha is our Intern. He is web-developer and programmer.

Niranjan Darnal

VP, Sales and Marketing

Niranjan is a head of our Ratnanagar, Chitwan office and he contributes with his sales and marketing skills to the team.

NIIN, MITÄ AJATTELET ?

Tulkaa voimme muuttaa maailmaa yhdessä tai yksinkertaisesti jakaa kanssamme projektikonsepti ja ideasi
niin että voimme tehdä yhteistyötä ja tehdä siitä todellista.

Ota meihin yhteyttä