palvelu

Mitä rakastamme tekemään

Teemme vain ne asiat, jotka herättävät meitä eniten - konsultointipalveluita, kehitystyötä, muotoilua ja yhteisön tukea.

CONSULTING

Koulutusalan konsultointipalveluja tarjoamme esimerkiksi kouluissa, korkeakouluissa, yliopistoissa ja laitoksissa.

DESIGN

Suunnittelemme 1000 tavaraa ja heitämme 999 pois, koska otamme vain yhden mallin ja panemme sen toimimaan.

KEHITYS

Meillä on laaja valikoima ohjelmistokehitysosaisuuksia esimerkiksi korkeakouluissa, terveydenhuollossa, SaaS: ssä, cloud computingissa, analyysissä, konsultoinnissa, ohjelmistossa, tekoäly ja paljon muuta.

YHTEISÖ & TUKI

5-25% siitä, mitä ansaitsemme, palautetaan yhteisöön anonyymeille lahjoituksille, hyväntekeväisyysjärjestöille, yhteisörakentamisaloillemme ja apua varten.

Jotkut ominaisuuksistamme toimivat

Suurin osa teoksistamme on nähtävissä kotisivulta. Tässä luetellaan joitain nykyisiä teoksia. Voit vapaasti kassalla näitä haluamallasi tavalla.

Unelma Cloud

UnelmaCloud on pilvi-alusta ja uusi koti tiedostoille, joissa se täyttää henkilökohtaiset (kuvat, dokumentit, videot) ja turvatut liiketoiminnan pilvimuistitarpeet.

Unelma Mail - Umail

Umail on tehokkain sähköposti markkinointiympäristö liiketoimintamarkkinoille.

Userly - analytics service

Käyttävät tehokkaasti sivustoillesi tehokkaita analyysejä. Se muuntaa verkkosivustosi tiedot tehokkaiksi näkemyksiksi.

Fundheartly - Crowdfunding platform

Fundheartly on yleiskattava foorumi kaikentyyppisille online-varainkeruulle.

Social Nepal

Social Nepal on samanlainen kuin muut sosiaaliset sivustot, joissa voimme jakaa c henkilökohtaisia (kuvia, dokumentteja, videoita) ja sitä käytetään lähinnä organisaatioihin ollakseen yhteydessä siellä työntekijään.

Vidya ERP

Vidya on pilvipohjainen ERP-järjestelmä Unelma Platformsin kehittämille kouluille, oppilaitoksille ja instituutioille.

Uscraper

uScraper on tehokkain web-pohjainen työkalu poimia sähköposteja eri tekniikoilla, kuten verkkosivujen indeksointi, URL-indeksointi, Google / Bing-haku, haku txt-tiedostoon. Se kykenee kaappaamaan koodatun sähköpostin.

Usecure Me

uSecureMe on unelma työkalupakki, joka voi auttaa turvallisuusalan ammattilaisia ja muita käyttäjiä useissa turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä tehokkaasti ja kätevästi.

Unelma Cash

UnelmaCash - Digitaalisen valuutan päivitykset. Lue lisää salauksesta ja digitaalisesta markkinapaikasta.

Unelma Chat

Keinotekoinen älykkyys chat Huippulaatuinen laadukas chat-sovellus / boksi verkkosivustoille tai yrityksille.

Unelma Academy

Unelma Academy on online-oppimisympäristö, jossa kuka tahansa voi opettaa, oppia ja kehittää, henkilökohtaisia, liike-elämän ja ammatillisia taitoja.

JobsWays In

JobsWayIn on työpaikkaportaali, joka yhdistää sekä työnhakijat että työnantajat yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla.

Unelma CRM

21: n vuosisadan tehokkain CRM-taso | Unelma CRM ratkaisee kaikki monimutkaisen ja monimutkaisen CRM-ohjelmiston ongelmat yksinkertaisella ja toimivalla alustalla, joka ei ole vain hyvä yrityksesi kannalta, vaan myös helppokäyttöinen.

KUORA - Q&A

Kuoran tehtävänä on osallistua ja kehittää maailman tietämystä erityisesti niille heikommassa asemassa oleville, kasvaville yhteisöille ja niin sanotuille "kolmannen maailman" maille. Haluamme yhdistää tällaiset ihmiset ihmisiin, jotka ovat avoimia ja haluavat jakaa tietoa ja parantaa maailmaa paremmin.

F scraper

Fscraper käyttää kontrolloitua konekielistä oppimista ja tekoälyä kykyä erottaa erilaisia suuria tietoja.

Unelma Music

Unelma Music
jonka avulla kuka tahansa voi luoda, kuunnella ja jakaa musiikkia.

e-Sathi

e-Sathi (Nepalin # 1 sosiaalinen verkostoympäristö), jota käytetään pääasiassa viihdevälineinä, voi käyttää myös viralliseen tarkoitukseen.

e-Khalti

e-Khalti on kansainvälinen digitaalinen lompakko erityisesti Nepalille. Luo lompakko, lataa tasapaino ja tekevät maksuja helposti.

Unelma Host

UnelmaHost tarjoaa nopean pilvipalvelun.   Olemme johtava nopeiden pilvien web hosting -palvelujen ja monien muiden hosting-tyyppien (esim. Sovellusten hosting, WordPress hosting).

HaveWebsite

Jokainen sivusto alkaa ajatuksella. HaveWebsite.com tarjoaa suunnittelun, ominaisuuksia ja tukea sen tuomiseksi elämään. Valitse teema, valitse suunnitelma ja aloita rakentamalla tulevaisuutesi.

Unelma Movies

Katso Unelma-elokuvia ja -sarjoja verkossa tai lähetä suoraan älykkäälle TV: lle, tietokoneelle, Macille, mobiililaitteille, tablet-laitteille ja muille.

e-Aspatal

e-Aspatal on Unelma Platformsin kehittämä pilvipohjainen sairaalahoitojärjestelmä.

NIIN, MITÄ AJATTELET ?

Tule meidän vaihtaa maailma yhteen tai yksinkertaisesti jakaa kanssamme projektiesi konsepti ja ideoita jotta voimme tehdä yhteistyötä ja tehdä siitä todellista.

Ota meihin yhteyttä